Hedelmät ovat kellanvihreitä, munamaisia, paksukuorisia. ja mehukkaita. Maku on makea ja miedon mausteinen

Hedelmä makea, pienehkö ja pyöreä, sininen. Sato runsas, kypsyy elokuun lopulla. Itsepölytteinen

Sato runsas, kypsyy syyskuun lopussa. Makea, vähähappoinen, mehukas talousluumu. Hedelmässä keltainen pohjaväri ja täplikäs, punainen peiteväri. Itsepölytteinen. I-II

Nukkakirsikka nopeakasvuinen pensas tai pikkupuu. Lehdet tumman vihreät, soikeat, teräväkärkiset, sahalaitaiset päältä nukkapintaiset. Runsas valkoinen kukinta varhain keväällä. Kirkkaan punaiset pienehköt marjat kypsyvät elokuussa. I-III.

Hedelmät keskikokoisia pyöreitä tai munanmuotoisia vihreitä, kypsänä hieman keltaisia. Malto makeaa, mehukasta, pehmeää kivisolut pieniä. Hedelmät pysyvät kypsyttyään puussa pitkään. Puu tulee nuorena satoikään ja on satoisa. I-II(III).

Lada on hyvin talvenkestävä ja rupea kestävä lajike. Hedelmä on vaaleankeltainen ja punertava hieman pyöreähkö.. Maku makeahappoinen ja arominen. Suositellaan toista pölyttäjälajiketta. Lada-lajike on syntynyt tarhapäärynän ja ussurinpäärynän risteytyksestä, jota on edelleen takaisin risteytetty tarhapäärynän kanssa. I-V SAATAVANA MYÖS HILLITTYKASVUISENA

Talvenkestävä ja jo nuorena puuna satoisa. Hedelmät kypsänä pehmeitä, makeahkoja, kypsyvät syyskuussa. Itsepölytteinen.

Neljä eri päärynälajiketta samaan runkoon vartettuina. Lajikkeet hyviä ja kestäviä, soveltuvat toistensa pölyttäjiksi. Lajikkeiden hedelmät kypsyvät eri aikaan, ja näin satokausi pitenee. Lajikkeet: Lada, Siska, Vidnaja, Pepi I-III

Satoisa: pienikokoiset mutta runsaslukuiset päärynät kypsyvät syyskuulla. Makeat hedelmät säilyvät oikein varastoituina pitkälle talveen. Talvenkestävä. I-IV

Satoisa ja talvenkestävä. Kapealatvuksinen puu. Keskikokoiset kellanvihreät hedelmät kypsyvät elokuun loppupuolella ja säilyvät n. kuukauden. Ruvenkestävä. Malto pehmeä, makean happoisa, aromaattinen. I-III

Aroniat, marjatuomipihlajat, makeapihlajat

Sorbus DESSERTNAJA
Makeapihlaja

Makeapihlaja. Marjat ovat viininpunaisia, suuria, makeita ja mietoja, sopien hilloihin, mehuihin ja säilöntään. Marjat makeutuvat ensimmäisten pakkasten jälkeen. I-IV 2 m x 2 m A-Pv Kuiva-Tuore