Maisematukku Oy on 1995 perustettu taimisto ja tukkuliike. Tuotestrategiamme käsittää kaiken ulos istutettavan monivuotisen taimimateriaalin ja rajoitetusti ammattilaisten käyttämät tarvikkeet. Olemme Mäntsälässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja toimitamme tuotteitamme myymälöihin ja viherrakennuskohteisiin omalla ja yhteystyökumppaniemme kuljetuskalustolla koko Suomessa. Noutotukkualueellamme voitte tutustua lähes 1000 tuotteen valikoimaamme toukokuusta lokakuulle.

Tuotteiden saatavuus on varmistettu laajentamalla ja monipuolistamalla omaa taimituotantoa sekä ylläpitämällä laajaa yhteistyöverkkoa sekä kotimaassa että voimakkailla taimituotantoalueilla Keski-Euroopassa. Yli puolet tuotteistamme on viljelty Suomessa. Pitkäaikaisilla viljelysopimuksilla Suomessa, Hollannissa ja Puolassa pyrimme varmistamaan tuotteiden saatavuuden ja tasalaatuisuuden. Palvelemme taimimyymälöitä, viherrakentajia, pihasuunnittelijoita ja muita julkisen- tai yksityisen maisemanhoidon ammattilaisia. Jos kuitenkin etsit kotisivuillamme olevaa tuotetta kotipihallesi, niin pyydä taimimyymälääsi olemaan yhteydessä meihin.

Aktiivinen valikoima on esitelty näillä sivuilla, mutta saatavilla on paljon muuta. Tilauskanava ammattilaisille sisältää myös varastoseurannan, jolla näet onko haluamaasi tuotetta jäljellä. Kysyttehän rohkeasti, jos ette löydä sieltä etsimäänne, niin selvitämme tuotteen saatavuutta yhteistyöverkostomme tuottajilta. Lisäämme panostusta tuotekehittelyyn ja valikoimaamme monipuolistamiseen testaamalla potentiaalisia uutuuslajeja ja -lajikkeita. Kuulemme mieluusti myös teidän toiveistanne ja vihjeistänne valikoimamme päivittämiseksi.

Pyydä sähköinen hinnastomme sähköpostiosoitteestamme info@maisematukku.fi