Hohtavan punakeltainen, ruvenkestävä, suurehko talviomena. Malto rapea, raikas, miellyttävän happoinen. I-IV(V)









Talviomena. Satoisa, herkullinen, hedelmänviljelijöiden suosima talviomena. Hedelmät punaiset, säilyvät oikein varastoituna kevääseen. I-II









Sato runsas, hedelmät suuret, vihreänkeltaiset. Maku raikkaan happoinen, aromikas. Malto tiivis ja mehukas. Hyvä talousomena. I-V









Hohtavan punakeltainen, raikas, miellyttävän hapokas ruvenkestävä talviomena. I-IV(V) SAATAVANA MYÖS HILLITTYKASVUISENA









Makea, lähes hapoton omena. Sato kypsyy elokuun lopussa. Hedelmät ovat keskikokoiset, pitkulaiset, keltapunaviiruiset. Erittäin talvenkestävä. I–V(VI).









Hedelmä kookas, punainen. Malto mehukas ja kiinteä. Maku miedosti happoinen, miellyttävä. I-III(IV)









Sato varhainen ja runsas. Hedelmät pienehköjä, keltainen pohjaväri, punainen peiteväri. Maku mietohappoinen, malto murea ja mehukas.









Hedelmät lähes kauttaaltaan tummanpunaisia, suuria tai keskikokoisia. Maku miedosti happoinen ja mausteinen. Runsassatoinen herkkuomena. I-III(IV)









Katja on makean hapokas, täysin punainen ja mehukas vaaleamaltoinen omena, joka kypsyy syyskuussa, ja säilyy aina joulukuuhun asti. I-? SAATAVANA VAIN HILLITTYKASVUISENA









Hedelmät keltaiset, punajuovaiset keskikoiset. Maku selvästi mausteinen, kaneliarominen.









Hedelmät keltaiset, punajuovaiset. Maku hieman mausteinen, kaneliarominen. I-V (VI)









Satoisa, alunperin venäläinen talviomena. Hedelmät vaaleankeltaisia punajuovaisia, ruvenkestäviä, erittäin maukkaita. I-III Satoikäinen









Hedelmät keskikokoisia tai isoja, punaisia. Maku makea, miedosti happoinen ja hienomausteinen. Malto mehukas, tiivis ja hienorakeinen.









Hedelmä keskikokoinen, keltainen, hennot punaiset viirut. Raikkaan happoinen maku. I-IV.









Hedelmä keskikokoinen ja paksukuorinen, väriltään tummanpunainen, lähes musta. Malto punertava, makea. I-IV








